Nederlands
English


Aspen Chiptuning

Bij een Aspen-systeem is er sprake van externe chiptuning waarbij het systeem eenvoudig kan worden verwijderd zonder de risico’s van storingen. Een Aspen chiptuningmodule combineert de kwaliteiten van chiptuning en OBD tuning met de gemakken en voordelen van een extern systeem. Aspen Chiptuning levert voor nagenoeg ieder type auto, diesel of benzine, een specifieke tuningset die ter plaatse kan worden ingebouwd. De systemen worden middels pasklare stekkers tussen de kabelboom van de auto gemonteerd. Het systeem is eenvoudig weer te verwijderen door de stekkers te demonteren. Aanpassing aan de originele tuningsoftware is mogelijk, zodat aan individuele wensen tegemoet kan worden gekomen.

Kortom: het Aspen-systeem is eenvoudig in gebruik, zoals alleen een tuningmodule dat kan zijn en toch zo individueel als slechts traditionele chiptuning dat presteert.

Enkele voordelen van Aspen Chiptuning t.o.v. conventionele powerbox- of chiptuning:
Aspen Chiptuning: De ideale afstelling van het motor management voor maximaal motorvermogen Ideale afstelling
Aspen Chiptuning: Topsnelheid en acceleratie verhogen Betere prestaties

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327