Nederlands
English


Garantie

Aspen Chiptuning biedt 3 jaar garantie op de hardware en op de software.

Veertien dagen proefrijden

Het Aspen Chiptuning systeem is veertien dagen op proef te gebruiken bent u niet tevreden dan passen wij het systeem aan tot u tevreden bent of u ontvangt uw geld terug en brengen wij, als vanzelfsprekend, uw auto weer in de oorspronkelijke staat.

Motorgarantie

Chiptuning is wettelijk toegestaan en heeft dan ook geen gevolgen voor uw autoverzekering. Hoewel dus niet verplicht of noodzakelijk is het desgewenst mogelijk een extra verzekering voor uw motor te sluiten. Aspen Chiptuning biedt u in samenwerking met de Zwitserse verzekeraar NSA de mogelijkheid een motorverzekering af te sluiten. NSA werkt met een geselecteerd aantal Europese chiptuningbedrijven en ziet toe op de kwaliteit van de chiptuning. In tegenstelling tot veel andere aangeboden motor-verzekeringen voldoet NSA aan alle voorwaarden op grond van de Nederlandse wet- en regelgeving en staat onder toezicht van de officiële instanties. Bij schade wordt er derhalve daadwerkelijk uitgekeerd. Deze optionele motorgarantie kan worden afgesloten voor een prijs vanaf € 148,00.

In samenwerking met Auto Tuning & Design Verband Schweiz / Liechtenstein biedt NSA Garantie een produkt aan, dat speciaal voor getunede voertuigen is ontwikkeld. Klik voor meer informatie over de NSA Garantie op het onderstaande logo.

NSA Garantie
Aspen Chiptuning: Meer rijcomfort, lager verbruik en soepeler motorgedrag Betrouwbaar systeem
Aspen Chiptuning: Meer koppel, sneller schakelen en een gunstiger toerental Langdurig plezier

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327