Nederlands
English


Installatie

Zelf installeren

Het Aspen systeem wordt geleverd met een duidelijke en geillustreerde handleiding en alle voor installatie benodigde onderdelen, zoals de originele stekkerverbinding. Installatie is daarom, zonder enige specifieke kennis of speciaal gereedschap, voor iedereen met gezond verstand zelf te doen. Het door u bestelde systeem wordt door ons ingesteld op het door u aangegeven merk en type voertuig en heeft geen verdere instellingen nodig. Het is steeds mogelijk uw auto op elk gewenst moment in de oorspronkelijke staat te herstellen. Na het verwijderen van het Aspen systeem is de tuning niet meer te bespeuren.

Mocht u specifieke wensen hebben ten aanzien van de instellingen dan verzorgen wij de instalatie op een van de hieronder beschreven manieren.

Installeren in Vlagtwedde

Natuurlijk is het altijd mogelijk de plaatsing van het systeem door ons te laten uitvoeren. In dat geval verzoeken wij u daartoe een afspraak te maken. Gratis en klaar terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie.

Installeren op locatie in heel Nederland

In geheel Nederland kunnen wij de installatie verzorgen bij uw thuis of waar u maar wilt tegen geringe meerkosten.
Aspen Chiptuning: Betere afsteling van de electronica Nieuwe motoren
Aspen Chiptuning: Auto's in de VAG Group - Ideale afstelling van het motormanagement voor meer vermogen en minder verbruik Alle soorten auto's

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327