Nederlands
English


Aspen ECO-tuning

Met de Aspen ECO-Tuning module kunt u het verbruik en de uitstoot van uw auto op een positieve wijze beïnvloeden.

Dit is mogelijk met een Aspen ECO-tuning module!

Na aanschaf van uw auto zult u al snel merken dat de door de autofabrikant opgegeven verbruikswaarden afwijken van het daadwerkelijk verbruik. Dit komt doordat deze waarden ondermeer bepaalt worden door een zogenoemde EUDC-Rijcyclus. Dit is een testbepaling, welke in de meeste gevallen onder perfecte omstandigheden wordt uitgevoerd. De gegevens die door de EUDC-Rijcyclus naar boven komen betreffen onder andere de CO2 uitstoot en de NOx uitstoot. De uitkomst bepaalt voor een belangrijk deel het milieulabel van het voertuig. Het milieulabel van het voertuig heeft weer invloed op zaken als: BPM-bepaling, accijnzen, bijtellingen, etc.

Na het tunen van een voertuig door middel van het Aspen ECO-Tuning systeem, verbruikt uw auto minder brandstof en stoot daardoor ook minder CO2 uit. Bovendien zal de motor soepeler accelereren. Bij een normale tot sportieve rijstijl is een brandstofbesparing tot 20% mogelijk!

Hoe kan brandstofbesparing worden gerealiseerd?
lees meer

Waarom past de autofabrikant niet zelf een ECO-Systeem toe?
lees meer
Aspen Chiptuning: ECO-Tuning voor een zuinige afstelling van uw motor Comfortabel rijden
Aspen Chiptuning: ECO-Tuning voor een lager brandstofverbruik en zuinig rijden Minder brandstofverbruik

Nieuws

Het Aspen Chiptuning-systeem is ook toepasbaar op auto's met een geblokkeerde ECU Engine Control Unit. Dankzij de externe unit van Aspen kan een goede werking worden gegarandeerd. Plug and Drive chiptuning voor elk model en type.

Zelfs voor de vaak moeilijk te tunen motoren uit de VAG-Group zoals de TFSI, TSI en FSI die gebruikt worden in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda kan het Aspen systeem gebruikt worden.
Tel. +31 (0)599 354327